RB441T | Karapin

Próbáld ki ingyenesen a világ legfejlettebb betonvas kötözőjét!

Cégek százai növelték a termelékenységüket a betonvas kötözés modernizálásával.

 

A MAX 24 évig fejlesztette azt RB441T betonvas kötözőt, ami a legmagasabb elvárásoknak is megfelelt mind gyártói, mind ügyfél oldalról. Különböző alkalmazási területeken bizonyította, hogy használatával a költségek optimalizálhatók, a termelés felgyorsíthatóvá válik. Ügyfeleink ezt tapasztalták:

 

  • 30%-kal gyorsabb kötözési sebesség
  • 70%-kal kevesebb dróthasználat
  • 100%-kal több kötés tekercsenként
  • 50%-kal nagyobb produktivitás

Próbáld ki ingyenesen a világ legfejlettebb betonvas kötözőjét!

Melyik állítás igaz rád?

Ezért költséges és időigényes a kézi kötözés

Sok cég Magyarországon még mindig nem használ betonvas kötöző gépet, mert visszariadnak az árától vagy félnek változtatni egy működő termelési struktúrán. Ez teljesen érthető, de szeretném neked megmutatni, hosszú távon milyen hátrányaival találkozhatsz a kézi kötözésnek. Ezeknek a problémáknak egy része biztos vagyok benne, hogy ismerős lesz, de eddig talán nem gondolkoztál a megoldásukon.

Mennyivel gyorsabb az RB441T a valóságban, mint a kézi kötözés?

A videón két rutinos vasszerelő szakember látható, a baloldali kézzel dolgozik, a jobboldali először használja a MAX RB441T betonvaskötöző gépet. A gyorsaság és a hatékonyság szemmel látható!

RB441T tálcán kínálja neked a versenyelőnyt

Ha már dolgoztál/dolgozol betonvas kötöző géppel, akkor az RB441T első használatanál érezni fogod a különbséget. Nem kell többé a kötés erősség vagy a túlzott drót használat miatt aggódnod. Eltűnnek a felesleges leállások a túl sok tekercs csere és gyakori meghibásodások miatt. Hirtelen gyorsabb és költséghatékonyabb lesz az egész folyamat, ami kihat a termelékenységre is. Könnyebb lesz betartani a határidőket és nem kell a munka minősége miatt aggódni. Győzödj meg róla magad, hogyan segít optimalizálni a költségeket és gyorsítani a termelést!

 

+30% gyorsabb kötözési sebesség Óránként legalább 1143-mal több kötésre képes mint a piacon fellelhető konkurens gépek többsége. Ezzel nem csak időt spórol, de lényegesen növeli a termelékenységet és növeli az esélyét a határidő betartásának.

-70% kevesebb dróthasználat A versenytársakhoz képest legalább 70%-kal kevesebb drótot használ az RB441T ugyanahhoz a munka elvégzéséhez. Ez hosszú távon látványosan leredukálja a drót vásárlás költségeit.

+50% erősebb kötés Megspórolhatja a dupla kötést, ami nem csak idő, de dróthasználat szempontból is kiemelkedő. Legalább 50%-kal erősebb és stabilabb kötést biztosít, ezzel növelve a produktivitást és munka minőségét is.

+100% nagyobb drótkapacitás A legtöbb konkurens géppel összehasonlítva a drótkapacitása megduplázódott, ezzel csökkentve a szükséges tárazások gyakoriságát és folyamatossá téve a munkavégzést. Kevesebb szünettel, gyorsabban haladva a termelékenységre is pozitív hatással van.

-50% kisebb kötés magasság Versenytársak gépei magasabb mint 24 mm-es kötési magassággal dolgoznak, ami az RB441T-nél csak 12 mm. Ez óriási előny segítség lehet munkavégzés felgyorsításához és az anyag költségek csökkentéséhez, ugyanis kevesebb beton kiöntésével is elfedhető a drót.

“Az RB441T sokkal könnyebb, gyorsabb és ergonómikusabb. Nem kell annyiszor feltekerni a drótot, ezért kevesebb idő megy el erre és többet időt tudunk tényleges munkával tölteni. Mivel a gép fogai távolabb vannak egymástól, sokkal szűkebb helyeken is tud kötni. A gép kialakításának köszönhetően szűkebb helyeken is biztonsággal köt. Ez egy szuper gép.”

 

Dave Clark - Dycore

Milyen alkalmazási területeken a leghatékonyabb?

Nélkülözhetetlen segítség, ha a céged szakterülete is köztük van.

Milyen előnyei vannak még az RB441T betonvas kötözőnek?

Az RB441T világ legfejlettebb akkumulátoros betonvas kötözőjeként számos technikai előnyével teszi gyorsabbá és egyszerűbbé a használatát.

Milyen előnyei vannak még az RB441T betonvas kötözőnek?
Miért bízz meg a Karapin szakértelmében?

Miért bízz meg a Karapin szakértelmében?

Több mint 10 év szakértelemmel és a MAX egyedüli magyarországi képviseleteként szervizzel és gyors drót és eszköz utánpótlással tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni. Emellett ingyenes kipróbálási lehetőséget is biztosítunk. A gép használatának betanításában (ami kb 2 perc) gyakorlott munkatársaink készségesen segítenek.

Kérd az ingyenes termékbemutatónkat!

elolvastam és elfogadom az adatvédelmi irányelveket

Kérd az ingyenes termékbemutatónkat!