Ragasztás - technika | Karapin

Főoldalra

Termékek

Ragasztástechnika
Termékek

Ragasztás - technika

A könnyű kezelhetőségnek, megbízhatóságnak és nagy olvasztó teljesítményenk köszönhetően az olvadékragasztás lehetővé teszi különböző anyagok teljes felületei közötti erős kötések kialakítását, még a bonyolult struktúrák és formák esetén is. Segítünk NEKED is a megfelelő gép és olvadékragasztó kiválasztásában, amivel megalapozzuk a sikeres és megbízható ragasztási folyamatot. Ez az olvadékragasztók automata és kézi felvitelére egyaránt vonatkozik. Sok ügyfelünk számára épp a kézi felviteli technika területén szerzett széleskörű ismereteink jelentik kínálatunk egyik fontos alkotóelemét. Főleg akkor alkalmazzuk ezt a technikát, amikor az automata felviteli mód a komplexitás, a helyhiány vagy a termékek csekély darabszáma miatt az nehezen vagy egyáltalán nem kivitelezhető. Ilyenkor elengedhetetlen, hogy melletted álljon egy olyan partner, aki tudásával hozzá tud járulni a megfelelő ragasztáshoz.

Ragasztástechnika

Cégünk több mint 10 éves múltra tekint vissza, rögzítéstechnikai termékek árusításával és szervizelésével foglalkozunk. Letisztult, modern weboldalunkon kategóriánként böngészhet a különböző termékek között. A lehető leggyorsabban kiszállítjuk raktáron lévő gépeinket, amelyek egytől egyig prémium minőséget képviselnek. Az Aerfast, Atro, Bostitch, DeWalt, Everwin, Fini, Getra, Haubold, Kihlberg, Max, Paslode és Senco eszközök szervizelését is szívesen vállaljuk.
 

Milyen ragasztástechnikai eszközök szerepelnek kínálatunkban?

 
Az egyik fő alkategóriában a mechanikus ragasztógépek találhatók meg. Ezek között olyan ragasztópisztolyok lelhetők fel, melyek 12 mm-es rúdragasztó 200-300 mm hosszú ragasztó felhordására nyújtanak lehetőséget. Papír, műanyag, bőr, fa vagy akár fém is ragasztható ezzel a módszerrel.
 
A pneumatikus ragasztógépek családjában a Bühnen HB 700-as sorozat termékei találhatók meg. Segítségükkel az olvadékragasztók pont vagy csík alakú felhordása is gyors és pontos, kezelésük egyszerű és folyamatbiztos. A hőmérséklet szabályozása egyszerűen megvalósítható a digitális kijelző segítségével.
 
A fogaskerekes szivattyúk olvadékragasztók felhordására szolgálnak. Elsősorban a csomagolóiparban, a kárpitozottbútor- és matracgyártás területén, az építkezési beszállítóiparban és a kijelzőgyártásban használják ezen szerszámokat.
 
A dugattyús szivattyúval ellátott berendezések szintén olvadékragasztó felhordására alkalmasak. Teljesítményük kiemelkedően magas. Létezik 5, de akár 35 literes űrtartalmú gép is ezen alkategórián belül.
 
Természetesen nem csak gépek, de konkrét ragasztók is kaphatók webáruházunk kínálatában. A különféle hosszúságú ragasztórudak mellett granulátum, patron és hordó formában is szállítunk olvadékragasztókat. Ezek egyaránt oldószermentes, hőre lágyuló, egykomponensű ragasztók, melyek egységes tulajdonsága, hogy hőre megolvadnak.
 

Hogyan vásárolhat ragasztástechnikai termékeket?

 
A megfelelő alkategóriát a “Megnézem” gomb segítségével választhatja ki. Ha például Ön mechanikus ragasztógépet szeretne vásárolni, akkor válassza a Mechanikus ragasztógépek alkategóriát a feliratra vagy az alatta található “Megnézem” gombra klikkelve.
 
Az alkategórián belül több terméket láthat. A leírás alapján szimpatikus termék megnevezésére vagy a “Megnézem” gombra kattintva még több információt tudhat meg a kiszemelt eszközről.
 
A termék aloldalon a géphez ajánlott ragasztóról is tájékozódhat, továbbá megtudhatja a gép paramétereit. Számszerűen feltüntettük az eszközök súlyát, méretét, teljesítményét, de azt is, hogy milyen hőmérsékleten üzemeltethetők és milyen olvasztóteljesítménnyel rendelkeznek.
 
Az “Ajánlatot kérek” gombra kattintva az űrlap kitöltésével kérhet ajánlatot.