Pneumatikus ragasztó gépek | Karapin

Főoldalra

Termékek

Ragasztástechnika Pneumatikus ragasztó gépek
HB450 Raupe-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB450 Raupe

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB450 Raupe könnyű súlyának köszönhetően, teszi egyszerűbbé a pont- és csík alakú felhordását az olvadék ragasztónak. Állandó munka hőmérsékleten akár 43 mm-es átmerőjű rúd granulátum formájú ragasztók felhordására is alkalmas.

megnézem
HB710 Raupe-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB710 Raupe

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB710 az akár 43 mm átmérőjű rúd, vagy granulátum formájú olvadó ragasztók felhordására is alkalmas. Mindezt könnyen pont- és csík alakban is képes végrehajtani. Három, együttesen 600 Watt teljesítménnyel rendelkező fűtőpatron biztosítja a tartály, fúvóka és a dugó gyors és egyenletes felmelegítését.

megnézem
HB710 Spray-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB710 Spray

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB710 Spray típussal az akár 43 mm átmérőjű rúd, vagy granulátum olvadó ragasztók felhasználása is lehetséges. Nyomás beállítástól függően, a felhordófejnek köszönhetően különböző felhordási kép létrehozása is lehetséges. De akár a csík alakú felhordás is lehetséges a levegőadagolás megszakításával.

megnézem
HB710 HT-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB710 HT

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB710 HT alkalmas az akár 250°C hőmérsékletű olvadék ragasztó felhordására is. A hőmérséklet szabályozást a digitális kijelzővel irányíthatjuk. Ergonomikus kialakítása a fáradásmentes és gyors munkavégzést szolgálja.

megnézem
HB720K-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB720K

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB720 K a PUR és POR olvadékragasztók csík és pont alakú felhordására lettek kifejlesztve. Minden szerkezeti elem szilikonmentes. A legújabb terméktechnológia lehetővé teszi az egyszerű és folyamatbiztos kezelhetőséget. A szintellenőrző az aktuális töltöttségi szintről szolgáltat információt.

megnézem
HB720K Spray-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB720K Spray

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB720 Spray a PUR és POR olvadékragasztókat, nyomásbeállítástól függően, a speciális felhordófejnek köszönhetően különböző felhordási mintákat tudunk létrehozni. Minden szerkezeti elem szilikonmentes. A legújabb terméktechnológia lehetővé teszi az egyszerű és folyamatbiztos kezelhetőséget. A szintellenőrző az aktuális töltöttségi szintről szolgáltat információt.

megnézem