Pneumatikus ragasztó gépek | Karapin

Főoldalra

Termékek

Ragasztástechnika Pneumatikus ragasztó gépek
HB450 Raupe-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB450 Raupe

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB450 Raupe könnyű súlyának köszönhetően, teszi egyszerűbbé a pont- és csík alakú felhordását az olvadék ragasztónak. Állandó munka hőmérsékleten akár 43 mm-es átmerőjű rúd granulátum formájú ragasztók felhordására is alkalmas.

megnézem
HB710 Raupe-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB710 Raupe

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB710 az akár 43 mm átmérőjű rúd, vagy granulátum formájú olvadó ragasztók felhordására is alkalmas. Mindezt könnyen pont- és csík alakban is képes végrehajtani. Három, együttesen 600 Watt teljesítménnyel rendelkező fűtőpatron biztosítja a tartály, fúvóka és a dugó gyors és egyenletes felmelegítését.

megnézem
HB710 Spray-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB710 Spray

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB710 Spray típussal az akár 43 mm átmérőjű rúd, vagy granulátum olvadó ragasztók felhasználása is lehetséges. Nyomás beállítástól függően, a felhordófejnek köszönhetően különböző felhordási kép létrehozása is lehetséges. De akár a csík alakú felhordás is lehetséges a levegőadagolás megszakításával.

megnézem
HB710 HT-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB710 HT

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB710 HT alkalmas az akár 250°C hőmérsékletű olvadék ragasztó felhordására is. A hőmérséklet szabályozást a digitális kijelzővel irányíthatjuk. Ergonomikus kialakítása a fáradásmentes és gyors munkavégzést szolgálja.

megnézem
HB720K-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB720K

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB720 K a PUR és POR olvadékragasztók csík és pont alakú felhordására lettek kifejlesztve. Minden szerkezeti elem szilikonmentes. A legújabb terméktechnológia lehetővé teszi az egyszerű és folyamatbiztos kezelhetőséget. A szintellenőrző az aktuális töltöttségi szintről szolgáltat információt.

megnézem
HB720K Spray-Pneumatikus ragasztó gépek
Buhnen

HB720K Spray

Pneumatikus ragasztó gépek

A HB720 Spray a PUR és POR olvadékragasztókat, nyomásbeállítástól függően, a speciális felhordófejnek köszönhetően különböző felhordási mintákat tudunk létrehozni. Minden szerkezeti elem szilikonmentes. A legújabb terméktechnológia lehetővé teszi az egyszerű és folyamatbiztos kezelhetőséget. A szintellenőrző az aktuális töltöttségi szintről szolgáltat információt.

megnézem

Pneumatikus ragasztó gépek

Cégünk 2007-es alapítása óta foglalkozik ragasztástechnikai termékek forgalmazásával. A fogyasztói igényeknek megfelelően immáron modern, letisztult online felületen is megtekinthetők a termékek, amelyekre egy egyszerű űrlap segítségével lehet ajánlatot kérni. Kínálatunkat rendszeresen frissítjük, így a legújabb gépek is megtalálhatók nálunk.
 

Milyen pneumatikus ragasztógépek kaphatók nálunk?

 
A legegyszerűbb gép a mechanikus ragasztógépek kategóriánkon belül a HB450 Raupe, amely kis súlya miatt könnyű pont és csík alakú olvadékragasztó-felhordást tesz lehetővé. Képes 43 mm átmérőjű rudat is kezelni.
 
A HB700-as sorozat mind technikai, mind kezelési területen új szintet képvisel. Négy különböző termék érhető el a Karapin kínálatában. A HB710 Raupe rúd vagy granulátum formájú olvadóragasztót is képes kezelni, melyet pont és csík alakban is fel lehet hordani. A HB710 Spray abban különbözik elsősorban, hogy komplexebb kép is létrehozható segítségével. A HB710 HT jelű eszköz 250 fokos olvadékragasztót is fel tud hordani.
 
A legfejlettebb eszközök közé tartozik a HB720K és a HB720K Spray. Míg az előbbi csík és pont alakú felhordásra lett kifejlesztve, az utóbbi különféle speciális felhordási minták létrehozására is kitűnően alkalmas. Ezek az eszközök rendkívül egyszerűen kezelhetők és folyamatbiztosak.
 

Hogyan vásárolhat tőlünk?

 
A kategória aloldalon az egyes termékek kis méretű fényképe, megnevezése és rövid leírása is szerepel. Amennyiben szeretne több információt megtudni egy adott gépről, a Megnézem gombra klikkelve megjelenik a termék részletes ismertetője. Itt bővebb szöveges tájékoztatás nyerhető róla, valamint megtalálhatók tételesen a technikai információk is.
 
Pontos tájékoztatást lehet kapni a típus súlyáról, méretéről, teljesítményéről, valamint számos hőmérséklettel kapcsolatos adatról. Az eszköz fényképére kattintva nagyobb méretben is megnyitható, alatta pedig letölthető pdf formátumban a Bühnen ragasztógépek katalógusa. Ez egy online kiadvány, amelyben képekkel illusztrálva még több információ nyerhető.
 
Ha meggyőződött arról, hogy az adott termék megfelelő, a nagy Ajánlatot kérek gombra kattintva egy felugró ablakot lát majd. Ezt az ajánlatkérési űrlapot kell kitölteni a pontos ár megismeréséhez. Kérjük, hogy teljes nevét, e-mail-címét és telefonszámát is adja meg, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Az üzenet mezőt a rendszer automatikusan kitölti. Az adatvédelmi irányelvek megismerését követően az elfogadónégyzet bejelölését követően lesz aktív a Küldés gomb, amellyel véglegesíteni lehet az ajánlatkérést.