Könnyű kapcsozók | Karapin

Főoldalra

Termékek

Kapcsozók Könnyű kapcsozók
TA116A/21-13 - kárpitos kapcsozó gép-Kapcsozó

A MAX TA116A/21-13 egy professzionális kárpitos kapcsozó gép amely tökéletesen igazodik az Ön igényeihez. Könnyű: csak 1kg, keskeny kialakítású, hátsó levegő kivezetéses, kényelmes gumi markolattal, kompatibilis kapocs használattal.

megnézem
TA116A/22-09 - kárpitos kapcsozó gép-Kapcsozó

A MAX TA116A/22-9 egy professzionális kárpitos kapcsozó gép amely tökéletesen igazodik az Ön igényeihez. Könnyű: csak 1 kg, keskeny kialakítású, hátsó levegő kivezetéses, kényelmes gumi markolattal, kompatibilis kapocs használattal.

megnézem
US8016 - kárpitos kapcsozó gép-Kapcsozó

Az Everwin US8016 egy professzionális kárpitos kapcsozó gép amely tökéletesen igazodik az Ön igényeihez. Könnyű súly, gyors tárazás nagy munkabírás komfortos gumi markolat.

megnézem
21680B-E - kárpitos kapcsozó gép-Kapcsozó

A Bostitch 21680B-E egy professzionális kárpitos kapcsozó gép amely tökéletesen igazodik az Ön igényeihez. Könnyű súly, gyors tárazás nagy munkabírás komfortos gumi markolat.

megnézem
ASF 8016 - kárpitos kapcsozó gép-Kapcsozó

Az Aerfast ASF 8016 egy professzionális kárpitos kapcsozó gép amely tökéletesen igazodik az Ön igényeihez. Könnyű súly, gyors tárazás nagy munkabírás komfortos gumi markolat.

megnézem
SFT 10 - kárpitos kapcsozó gép-Kapcsozó

A Senco SFT 10 egy professzionális kárpitos kapcsozó gép amely tökéletesen igazodik az Ön igényeihez. Könnyű súly, gyors tárazás nagy munkabírás komfortos gumi markolat.

megnézem