Kompresszorok | Karapin

Főoldalra

Termékek

Kompresszorok
Termékek

Kompresszorok

Ebben a kategóriában a kompresszorok sorakoznak. Csapatunk azon dolgozik, hogy árukészletünkben megtalálhatók legyenek a legújabb termékek. Ha Ön kifejezetten kompresszorokat keres, jó helyen jár, hiszen így nem kell a teljes kínálatunkat átböngésznie.
 
Termékkínálatunkban a MAX, az Aerfast és a Fini gépei kaphatók. Amennyiben érdekli valamelyik termék, kérjen árajánlatot, kollégáink állnak szíves rendelkezésére!

Kompresszorok

Cégünk több mint tíz éve forgalmazza a legnívósabb márkák megbízható termékeinek egész sorát. Kínálatunkban csak a legkiválóbb termékek találhatóak meg, amelyeket a termék oldalakon elhelyezett ajánlatkérő gombbal tudja megrendelni. A tőlünk megvásárolt termékek szervizelésével és karbantartásával is foglalkozunk.
 

Milyen kompresszorokat találhat nálunk?

 
Négy fő kategóriája van a kompresszorainknak.
 
A MAX magasnyomású kompresszorai Japánban készülnek, magas minőségükhöz kétség sem férhet. A márka gépei kifejezetten erősek és meglepően könnyűek.
 
Az olajmentes kompresszorok családjában az Aerfast termékeit kínáljuk az érdeklődők számára. Kompakt méretűek és jól kezelhetők. A pumpa optimális teljesítményéről és nyomásáról 5, illetve 6 literes tartály gondoskodik. A gépek motorja túlmelegedés elleni védelemmel ellátott. Könnyűek és könnyen hordozhatóak, ezenfelül fel vannak szerelve tapadótalppal és nyomáskapcsolóval is.
 
Szintén az Aerfast termékeit kínáljuk az olajmentes csendes kompresszorok kategórián belül. Ezek zajszintje igen alacsony, 60 dB alatti, így belső munkákhoz is jól használhatóak. A csendes működés nem megy a gyorsaság és a rugalmas munkavégzés rovására.
 
A Fini gépei találhatók az olajkenésű kompresszorok között. A különböző teljesítményű és kapacitású gépekben közös, hogy elektromechanikus nyomáskapcsolóval, nyomáscsökkentővel és gyorscsatlakozóval vannak felszerelve. Kaphatók kerekekkel szerelt változatok is, ezek mozgatása ebből kifolyólag könnyebb.
 

Hogyan kérhet ajánlatot?

 

Először ki kell választania, melyik kompresszor kategóriából szeretne vásárolni. Ezt követően eljut a termékek listájáig, ahol minden elérhető gép képpel, annak megnevezésével és rövid, lényegretörő leírásával feltüntetésre kerül. Ha bármelyik eszközről többet szeretne megtudni, a Megnézem gombra klikkelve teheti ezt meg.

 
Ekkor egy új oldalra kerül, méghozzá a termék adatlapjára. A részletes leírás alatt megtalálhatók a technikai információk az adott kompresszorról, beleértve annak típusát, üzemi nyomását, a levegőtartály méretét, a motor teljesítményét, a fordulatszámot, a zajszintet a nyomást és a feszültséget is. Természetesen a termék súlya, hosszúsága és szélessége is megtudható ugyanitt. Az adatok mellett jobb oldalt látható egy fotó a szóban forgó eszközről, melyre kattintva megtekinthető nagyobb méretben is.
 
Ha az adatok és a fotó alapján megtetszett Önnek egy termékünk, nincs más dolga, mint az Ajánlatot kérek gombra klikkelni. A felugró ablakban kérjük, adja meg nevét, e-mail-címét és telefonszámát, hogy fel tudjuk keresni. Az üzenet mezőbe írhat megjegyzést, ha szeretne, a termék kódszámát a rendszer automatikusan kitölti. Az adatvédelmi irányelvek áttanulmányozását és elfogadását követően a Küldés gombra kattintva adhatja le ajánlatkérését.