Könnyű kapcsozók, közepes kapcsozók, nehéz kapcsozók, fedélzárók | Karapin

Főoldalra

Termékek

Kapcsozók
Termékek

Kapcsozók

Amennyiben bútort, faházat, ládát, raklapot, kartondobozt kapcsozna, vagy valamilyen terméket szeretne becsomagolni, a legjobb helyen jár. Ezen az oldalon talál minden olyan terméket, ami ezen munkák elvégzéséhez szükséges, így nem kell a teljes repertoárunkat végigtallóznia. Az Aerfast, Bostitch, Dewalt, Everwin, MAX és Senco márkák kapcsozói, szegezői, csavarozógépei és kompresszorai közül választhat.
 
Kínálatunk folyamatosan frissül a magas minőséget képvsielő gyártók termékeivel. Tekintse meg őket most!
 

Kapcsozók

A Karapin Bt. több mint tíz éve tette le névjegyét a hazai piacon. Rögzítéstechnikai termékeink széles választéka online áruházunkban megtekinthető azok minden fontos paraméterével együtt. Óriási raktás készletünknek köszönhetően az ügyfeleink rendeléseit átlagosan egy-két nap alatt tudjuk teljesíteni. A termékek árusítása mellett szervizszolgáltatást is nyújtunk az általunk forgalmazott Aerfast, Atro, Bostitch, DeWalt, Everwin, Fini, Getra, Haubold, Kihlberg, Max, Paslode és Senco termékek kapcsán.
 

Milyen kapcsozókat találhat nálunk?

 
Négy fő kategóriába soroljuk termékeinket. A könnyű kapcsozók a 8-as, 80-as és AT típusú kapcsok 4-16 mm kilövésére használhatók. Ebben a kategóriában vannak a bútorkárpitozáshoz, a különféle szövetek, bőrök, szalagok és fóliák rögzítéséhez szükséges eszközök, de jármű kárpitozásához alkalmas gépek is vannak e szekcióban.
 
A közepes kapcsozók túlnyomó többsége a 90-es és 92-es kapcsok kilövésére szolgálnak, míg a Senco L és M sorozata a 9-40 mm-hez alkalmas. Ezeket a termékeket azok az ügyfeleink választják, akik bútorhátfalakat szeretnének rögzíteni, vagy különféle dobozok, ládák, keretek gyártásához és csomagolásához keresik a megfelelő célszerszámot.
 
A nehéz kapcsozók között kifejezetten profi és nagy munkabírású gépek szerepelnek. Ezek a 100-as, N-es, 14-es, Q-s, P-s és a 119-es sorozat 20-64 mm-es kilövésére valók. Ilyen szerszámokkal már tetőszerkezeteket, OSB gipszkarton lapokat is lehet rögzíteni dobozok és ládák gyártása mellett.
 
A fedél- és kartonzárók segítségével egyszerű lesz a dobozok lezárása. Ezek a gépek 32 mm és 35 mm széles 15, 18 vagy 22 mm-es kapcsok kilövésére képesek.
 
 

Hogyan vásárolhat kapcsozókat?

 
A kapcsozók kategóriaoldalon a könnyű, közepes és nehéz kapcsozók mellett fedélzárók találhatók. A megfelelő alkategória kiválasztása a “Megnézem” gombbal hajtható végre. Az alkategória oldalon már konkrét termékek kerülnek listázásra.
 
Az egyes termékek képe, megnevezése és funkciója alatt a termék rövid, lényegre törő leírása szerepel. Ha kíváncsi további információkra az adott gépről, a “Megnézem” gombra kattintva megnyílik a termékismertető. Itt minden megtudható az adott eszközről, kezdve a típusától a súlyon át a magasságáig, szélességéig. Mi több, letölthető az alkatrészlista és a szervizrajz is.
 
Az “Ajánlatot kérek” gombra klikkelve egy űrlap ugrik fel, ahol néhány mezőt kell kitölteni. Meg kell adni a megrendelő nevét, ha céges megrendelésről van szó, a cégnevet. Ahhoz, hogy fel tudjuk keresni, egy e-mail-címet és egy telefonszámot szükséges megadnia. A rendszer automatikusan kitölti a szöveges mezőt, ha további megjegyzést szeretne fűzni a rendeléséhez, itt teheti meg.
 
Az adatvédelmi szabályzat elolvasása és elfogadása az utolsó előtti lépés, az ajánlatkérést pedig a “Küldés” gombra kattintva lehet véglegesíteni. Kollégáink a lehető leghamarabb felkeresik Önt a megadott elérhetőségek egyikén.