Fúvókák - One4all | Karapin

Főoldalra

Termékek

Ragasztástechnika Szerviz(one4all)Fúvókák
Fúvókák-One4all

BUHNEN

Fúvókák

One4all

Fúvókák pont- és csík alakú felhordáshoz A BÜHNEN pont- és csík alakú felhordáshoz használt fúvókái a legnagyobb precíziónak köszönhetően új mércét állítanak a legkülönfélébb felhasználáshoz. Fúvókáink nagyon szűk toleranciával készülnek, ennek köszönhetően pontos csíkelhelyezést, valamint egyenletes olvadékragasztó felhordást tesznek lehetővé. A fúvókák kiválóan megfelelnek a felhasználásuknak és biztosítják a kontrollált olvadékragasztóáramot az állandó csíkméret és az optimális szakítási tulajdonságot.

0 Ft

0,- Ft

Fúvókák pont- és csík alakú felhordáshoz A BÜHNEN pont- és csík alakú felhordáshoz használt fúvókái a legnagyobb precíziónak köszönhetően új mércét állítanak a legkülönfélébb felhasználáshoz. Fúvókáink nagyon szűk toleranciával készülnek, ennek köszönhetően pontos csíkelhelyezést, valamint egyenletes olvadékragasztó felhordást tesznek lehetővé. A fúvókák kiválóan megfelelnek a felhasználásuknak és biztosítják a kontrollált olvadékragasztóáramot az állandó csíkméret és az optimális szakítási tulajdonságot. Fúvókák szórt felhordáshoz A tökéletes felhordási kép eléréséhez számos kritériumot kell figyelembe venni.

 

Melyik ragasztót? Melyik felhordófejet? Melyik modult? Melyik fúvókát használjuk? A BÜHNEN ház különböző szóró fúvókái a legkülönbözőbb szórt felhordás létrehozására alkalmasak, legyen szó keskeny 5 mm-es, vagy akár 400 mm széles felhordásról, velük bármi lehetséges. Valós termelési feltételek esetén szívesen létrehozunk megfelelő minta felhordást, hogy az Ön számára minden elemet beállítsunk egymáshoz.

Bezárás

Ajánlat kérés

elolvastam és elfogadom az adatvédelmi irányelveket