Felhordófejek szórt és terítő alakú felhordáshoz - One4all | Karapin

Főoldalra

Termékek

Ragasztástechnika Szerviz(one4all)Felhordófejek szórt és terítő alakú felhordáshoz
Felhordófejek szórt és terítő alakú felhordáshoz-One4all

BUHNEN

Felhordófejek szórt és terítő alakú felhordáshoz

One4all

Amennyiben a munkadarabokat nagy felületen kell egymással összeragasztani, akkor szórt felhordófejeket használunk. Akkor is előnyösek a szórt felhordófejek, ha kis mennyiségű olvadékragasztót szeretnénk használni. A B300 és B34S sorozattal a kiválasztott olvadékragasztótól és a gépbeállításoktól függetlenül, különböző felhordási képek és szórásszélességek érhetők el. A terítő felhordófej az olvadékragasztó egy bizonyos szélességben a teljes felületre felvihető vékony rétegben. A terítő felhordófej mindig kapcsolatban van az alappal, a felhordás szakaszosan, és folyamatosan is lehetséges. Különböző távtartólemezek használatának köszönhetően különböző felhordási szélességek és felhordási erősségek érhetők el. A terítő felhordófej kompatibilisek a Nordson, Robatech és ITWDynatec típusokkal.

0 Ft

0,- Ft

Amennyiben a munkadarabokat nagy felületen kell egymással összeragasztani, akkor szórt felhordófejeket használunk. Akkor is előnyösek a szórt felhordófejek, ha kis mennyiségű olvadékragasztót szeretnénk használni.

 

A B300 és B34S sorozattal a kiválasztott olvadékragasztótól és a gépbeállításoktól függetlenül, különböző felhordási képek és szórásszélességek érhetők el. A terítő felhordófej az olvadékragasztó egy bizonyos szélességben a teljes felületre felvihető vékony rétegben. A terítő felhordófej mindig kapcsolatban van az alappal, a felhordás szakaszosan, és folyamatosan is lehetséges.

 

Különböző távtartólemezek használatának köszönhetően különböző felhordási szélességek és felhordási erősségek érhetők el. A terítő felhordófej kompatibilisek a Nordson, Robatech és ITWDynatec típusokkal.

Bezárás

Ajánlat kérés

elolvastam és elfogadom az adatvédelmi irányelveket