Felhordófejek pont- és csík alakú felhordáshoz - One4all | Karapin

Főoldalra

Termékek

Ragasztástechnika Szerviz(one4all)Felhordófejek pont- és csík alakú felhordáshoz
Felhordófejek pont- és csík alakú felhordáshoz-One4all

BUHNEN

Felhordófejek pont- és csík alakú felhordáshoz

One4all

Felhordófejeket automatizált folyamatoknál használják. Részei pl. egy csomagológépnek, és egy fölérendelt SPS vezérléshez csatlakoznak, vagy külön útvonalvezérlésen keresztül irányítottak. A B400 sorozattal különböző pont-, és csík alakú felhordás lehetséges. Beállíthatók modultávolságok és különböző összszélességek, azért hogy minden termelési módhoz kiválaszt ható legyen az optimális modultávolság, és a felhordófejeket a kívánt számú modullal lehessen felszerelni. A B400 sorozat fejei kompatibilisek a Nordson, Robatech és ITW-Dynatec típusokkal.

0 Ft

0,- Ft

Felhordófejeket automatizált folyamatoknál használják. Részei pl. egy csomagológépnek, és egy fölérendelt SPS vezérléshez csatlakoznak, vagy külön útvonalvezérlésen keresztül irányítottak.

 

A B400 sorozattal különböző pont-, és csík alakú felhordás lehetséges. Beállíthatók modultávolságok és különböző összszélességek, azért hogy minden termelési módhoz kiválaszt ható legyen az optimális modultávolság, és a felhordófejeket a kívánt számú modullal lehessen felszerelni.

 

A B400 sorozat fejei kompatibilisek a Nordson, Robatech és ITW-Dynatec típusokkal.

Bezárás

Ajánlat kérés

elolvastam és elfogadom az adatvédelmi irányelveket