Dewalt 54V-os | Karapin

Főoldalra

Termékek

Akkumulátoros gépek Dewalt 54V-os
DeWalt

DCH323T2-QW

Dewalt 54V-os

Az antirotációs UTC funkció megakadályozza a készülék ellenőrzés nélküli forgását csökkentett rezgésű segédfogantyú. Forgás- és ütésmegállító pl. könnyű vésőmunkához vakolatban csempében. Szerszám nélkül cserélhető fúrótokmány és 13mm-es gyorsszorító fúrótokmány(csak DCH334X2)

megnézem
DeWalt

DCH335X2-QW

Dewalt 54V-os

Az antirotációs UTC funkció megakadályozza a készülék ellenőrzés nélküli forgását csökkentett rezgésű segédfogantyú. Forgás- és ütésmegállító pl. könnyű vésőmunkához vakolatban csempében. Szerszám nélkül cserélhető fúrótokmány és 13mm-es gyorsszorító fúrótokmány(csak DCH334X2) D25304DH-XJ porelszívóval (csak DCH335X2-QW)

megnézem
DeWalt

DCG414T2-QW

Dewalt 54V-os

Az elektronikus tengelykapcsoló csökkenti a visszacsapódást a tárcsa leállásakor, a készülék leállításával. A motorfék másodperceken belül leállítja a tárcsát, amint a kapcsolót elengedik. Ferde fogazású hajtómű hosszú élettartamhoz és az alacsony vibrációhoz. Gyorscserélő anya - a gyors, szerszám nélküli tartozékcseréhez. Védőtető szerszám nélküli beállítása Speciális lapos és rendkívül erős hajtóműház

megnézem
DeWalt

DCS388T2-QW

Dewalt 54V-os

Új meghajtókoncepció még keményebb alkalmazásokhoz minimális rezgéssel. Tengelykapcsoló a felhasználó és gép védelmére Integrált LED – a munkaterület jobb láthatóságához. Ergonomikus kialakítású, gumibevonatú fogantyú. Szerszám nélküli fűrészlap tartó

megnézem
DeWalt

DCC1054N-XJ

Dewalt 54V-os

Könnyu és kompakt akkus kompresszor. Innovatív, kefe nélküli motortechnológia nagyobb teljesítmény, kompaktabb méretek, hosszabb élettartam. OneTurn™ nyomásszabályozó amely a tartály és a kimenő nyomás automatikus beállítását tudja. Erős ház görgőfészekkel és gumibevonatú lábakkal.

megnézem
DeWalt

DCS575T2-QW

Dewalt 54V-os

Könnyu és pontos vágómélység és vágószög beállítás (max. 57°-ig). Mellékfogantyú a biztonságos kétkezes munkához. Optimálisan kiegyensúlyozott a kényelmes munkavégzéshez. Az XR Extreme Runtime furészlap akkumulátora még hosszabb menetidejű és hosszú élettartamú

megnézem
DeWalt

DCS778T2-QW

Dewalt 54V-os

Szabadalmaztatott XPS vágóvonal kijelző a pontos vágáshoz és a vágóterület tökéletes megvilágításához. Gyors sarokbeállítás a fix rögzítőkkel szabványos szögeknél. Nagyméretű munkadarabok egyszerű megmunkálása a nagy, porvédett kettős kihúzónak köszönhetően. Síkmaratott alaplemez és ütköző kiváló minőségű öntött alumíniumból XR Extreme Runtime fűrészlap a még hosszabb akkumulátor menetidőhöz és a hosszú élettartamhoz.

megnézem
DeWalt

DHS780T2A-QW

Dewalt 54V-os

Szabadalmaztatott XPS vágóvonal kijelző a pontos vágáshoz és a vágóterület tökéletes megvilágításához. Gyors sarokbeállítás a fix rögzítőkkel szabványos szögeknél. Nagyméretű munkadarabok egyszerű megmunkálása a nagy, porvédett kettős kihúzónak köszönhetően. Síkmaratott alaplemez és ütköző kiváló minőségű öntött alumíniumból. XR Extreme Runtime fűrészlap a még hosszabb akkumulátor menetidőhöz és a hosszú élettartamhoz. Működés 2 x 54 V XR FLEXVOLT akkumulátorral vagy 230 V-os hálózati adapterrel (szállítási része) A vágómélység korlátozó csapoláshoz, bevágáshoz és hornyoláshoz 12-es élfa hossztoldásához (20 mm-es közdarabbal)

megnézem