Betonvas kötözők | Karapin

Főoldalra

Termékek

Betonvas kötözők
Termékek

Betonvas kötözők

Professzionális MAX betonvas kötöző. 1993-ban a Japán MAX cég a világon először mutatta be az akkumulátoros betonvas kötöző gépet az RB260-t(RE-BAR TIER). 24 év folyamatos fejlesztést követően a MAX bemutatja a legújabb 7. generációs betonacél kötöző gépét: az RB441T. A MAX RE-BAR TIER gépek forradalmasították a betonvas kötözést a világ minden táján. Célja a kézi betonvas kötözés felváltása, erősebb és gyorsabb kötéssel és a sérülések lecsökkentésével. Legfőbb előnye ezért a RE-BAR TIER gépeknek a hatékonyság növelése, ami a lényegesen kevesebb kötözési időnek és egykezes használatnak is egyaránt köszönhető. A könnyebb és kényelmesebb használat továbbá csökkenti a munkát hátráltató egészségügyi problémák kialakulásának esélyét, mint hát és csukló fájdalom. A folyamatos munkavégzést, pedig a LED akkumulátor biztosítja 4000 kötés/töltéssel.

RB218-Betonvas kötözők
MAX

RB218

Betonvas kötözők

A MAX RB218 kötőgépen a szerkezeti acél kötése akár 5x gyorsabb, mint kézi kötéssel. Egy kötés - 1 másodperc alatt. A gép szénkefe nélküli motorral szerelt.

megnézem
RB398-Betonvas kötözők
MAX

RB398

Betonvas kötözők

A MAX RB398 kötőgépen a szerkezeti acél, kötése sokkal gyorsabb és könnyebb. Még több időt és pénzt takarít meg mint a kézi kötéssel.

megnézem
RB441T-Betonvas kötözők
MAX

RB441T

Betonvas kötözők

Az RB441T dupla drótvezetési mechanizmusa(TWINTIER technológia) 30 %-al gyorsabb korábbi modelleknél így még több időt és pénzt spórolhat meg, Erősebb és stabilabb kötés és csak 12 mm-es kötés magasság Kevesebb drót használat

megnézem
RB518-Betonvas kötözők
MAX

RB518

Betonvas kötözők

A MAX RB518 kötőgépen a szerkezeti acél kötése akár 5x gyorsabb, mint kézi kötéssel. Egy kötés - 1 másodperc alatt. A gép szénkefe nélküli motorral szerelt.

megnézem
RB611T-Betonvas kötözők
MAX

RB611T

Betonvas kötözők

Az RB611T dupla drótvezetési mechanizmusa (TWINTIER technológia) 30 %-al gyorsabb korábbi modelleknél így még több időt és pénzt spórolhat meg. Erősebb és stabilabb kötés és csak 12 mm-es kötés magasság Kevesebb drót használat

megnézem
RB655-Betonvas kötözők
MAX

RB655

Betonvas kötözők

A MAX RB655 betonvas kötöző akár 1,5 mm-es drót vastagságú kötésre is képes. Rendkívül szoros kötés 20-65 mm-ig, kevesebb mint egy másodperc alatt

megnézem
PJRC16-N-Betonvas kötözők
MAX

PJRC16-N

Betonvas kötözők

A MAX PJRC160-N akkumulátoros acélvágó a legmagasabb színvonalon könnyen és csak 3,3 másodperc alatt képes elvágni a max 16 mm-es acélt. Ebben a szénkefe nélküli motor, a 360°-ban elforgatható vágófej és az új erősebb pengék segítik.

megnézem

Betonvas zárás

Zárás leírás.