Betonvas kötözők | Karapin

Főoldalra

Termékek

Betonvas kötözők
Termékek

Betonvas kötözők

Professzionális MAX betonvas kötöző. 1993-ban a Japán MAX cég a világon először mutatta be az akkumulátoros betonvas kötöző gépet az RB260-t(RE-BAR TIER). 24 év folyamatos fejlesztést követően a MAX bemutatja a legújabb 7. generációs betonacél kötöző gépét: az RB441T. A MAX RE-BAR TIER gépek forradalmasították a betonvas kötözést a világ minden táján. Célja a kézi betonvas kötözés felváltása, erősebb és gyorsabb kötéssel és a sérülések lecsökkentésével. Legfőbb előnye ezért a RE-BAR TIER gépeknek a hatékonyság növelése, ami a lényegesen kevesebb kötözési időnek és egykezes használatnak is egyaránt köszönhető. A könnyebb és kényelmesebb használat továbbá csökkenti a munkát hátráltató egészségügyi problémák kialakulásának esélyét, mint hát és csukló fájdalom. A folyamatos munkavégzést, pedig a LED akkumulátor biztosítja 4000 kötés/töltéssel.

RB218-Betonvas kötözők
MAX

RB218

Betonvas kötözők

A MAX RB218 kötőgépen a szerkezeti acél kötése akár 5x gyorsabb, mint kézi kötéssel. Egy kötés - 1 másodperc alatt. A gép szénkefe nélküli motorral szerelt.

megnézem
RB398-Betonvas kötözők
MAX

RB398

Betonvas kötözők

A MAX RB398 kötőgépen a szerkezeti acél, kötése sokkal gyorsabb és könnyebb. Még több időt és pénzt takarít meg mint a kézi kötéssel.

megnézem
RB441T-Betonvas kötözők
MAX

RB441T

Betonvas kötözők

Az RB441T dupla drótvezetési mechanizmusa(TWINTIER technológia) 30 %-al gyorsabb korábbi modelleknél így még több időt és pénzt spórolhat meg, Erősebb és stabilabb kötés és csak 12 mm-es kötés magasság Kevesebb drót használat

megnézem
RB518-Betonvas kötözők
MAX

RB518

Betonvas kötözők

A MAX RB518 kötőgépen a szerkezeti acél kötése akár 5x gyorsabb, mint kézi kötéssel. Egy kötés - 1 másodperc alatt. A gép szénkefe nélküli motorral szerelt.

megnézem
RB611T-Betonvas kötözők
MAX

RB611T

Betonvas kötözők

Az RB611T dupla drótvezetési mechanizmusa (TWINTIER technológia) 30 %-al gyorsabb korábbi modelleknél így még több időt és pénzt spórolhat meg. Erősebb és stabilabb kötés és csak 12 mm-es kötés magasság Kevesebb drót használat

megnézem
RB655-Betonvas kötözők
MAX

RB655

Betonvas kötözők

A MAX RB655 betonvas kötöző akár 1,5 mm-es drót vastagságú kötésre is képes. Rendkívül szoros kötés 20-65 mm-ig, kevesebb mint egy másodperc alatt

megnézem
PJRC16-N-Betonvas kötözők
MAX

PJRC16-N

Betonvas kötözők

A MAX PJRC160-N akkumulátoros acélvágó a legmagasabb színvonalon könnyen és csak 3,3 másodperc alatt képes elvágni a max 16 mm-es acélt. Ebben a szénkefe nélküli motor, a 360°-ban elforgatható vágófej és az új erősebb pengék segítik.

megnézem

Betonvas kötözők

Cégünk több mint 10 esztendeje forgalmazza rögzítéstechnikai eszközök széles választékát, valamint pneumatikus kiegészítőket is. Több mint 10 cég termékét forgalmazzuk, melyek kategóriánkénti bontásban találhatók meg weboldalunkon. Továbbá vállaljuk az Aerfast, Atro, Bostitch, DeWalt, Everwin, Fin, Getra, Haubold, Kihlberg, MAX, Paslode és Senco gépek javítását és a szükséges alkatrészek beszerzését is.
 

Milyen betonvas kötözőket forgalmazunk?

 
A Karapin a MAX hivatalos magyarországi képviseleteként, a gyártó betonvaskötözőinek széles választékát kínálja. A gépeknek köszönhetően fel lehet váltani a kézi betonvas kötözést, ami jelentősen lerövidíti a munkaidőt, ráadásul a balesetveszélyek lehetősége is minimalizálható. Átlagosan a termelékenység 30%-kal gyorsul fel, azoknál az ügyfeleinknél, ahol a kézi kötözést gépeink váltják fel! Továbbá a gépi betonvas kötözők használatával erősebb szerkezetek alakíthatók ki, javul a munkavégzés minősége is.
 
A MAX RE-BAR-TIER gépei új szintre emelték a betonvas kötözést. Ezek segítségével jelentős mértékben csökken a kötözési idő. A csukló- és hátfájdalom kisebb eséllyel alakul ki azon dolgozók körében, akik a MAX eszközeit használják a kézi betonvas kötözés helyett.
 
Ha szeretné, az eszközöket ingyenes gép bemutató keretein belül megtekintheti, mely során részletesebb ismeretek nyerhetők azok működéséről. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre!
 
A Karapin kínálatából vásárolt termékek karbantartására is van megoldás, hiszen cégünk szervizszolgáltatást is nyújt. Ennek keretein belül évente egy alkalommal ingyenes karbantartásra és tisztításra van lehetőség. Az általunk forgalmazott eszközökbe igény esetén beszerezzük az alkatrészeket, és természetesen vállaljuk azok szervizelését is.
 
Ezt érdemes tudni a MAX betonvas kötözőiről
 
Mivel a gépi betonvas kötözők segítségével a szerkezeti acél kötése akár ötször gyorsabb, mint kézi kötéssel, így időt és pénzt is meg lehet takarítani segítségükkel. Az összes betonvaskötöző gépünk 1 kötés/másodperces sebességgel tud dolgozni.
 
Többségük Li-ion-akkumulátorral rendelkezik, de szerepel a kínálatban Ni-Mh akkus eszköz is. A megvásárolható termékek aksi kapacitása 3.0 és 4.0 Ah között van, míg az akkumulátorok töltési ideje 30-65 perc közé tehető.
 
A MAX betonvas kötöző gépeink könnyűek, típustól függően 2,4 kg-tól és 5,3 kg-ig terjed. Zajszint tekintetében pedig 82-89 dB-lel kell kalkulálni. Ez jó?
Az acélvágó kicsit nehezebb, súlya 7,6 kg, és mindössze 3,3 másodperc alatt tudja elvágni a maximálisan 16 mm-es acélt.
 

Hogyan lehet betonvas kötözőt vásárolni?

 
A jobb felső sarokban a menüre kattintva jelennek meg a termékkategóriák. A betonvas kötözőkre kattintva jelenik meg az az aloldal, ahol a konkrét termékek kerülnek listázásra.
 
A listaoldalon a termékek fotói alatt szerepelnek azok elnevezései, valamint főbb tulajdonságaik és funkcióik. Amennyiben szeretné megtudni egy termék paramétereit, beleértve méretüket és súlyukat, a “Megnézem” gombra klikkelve teheti ezt meg.
 
A termékoldalon alaposan szemügyre veheti, mire képes az eszköz, alatta pedig pdf formátumban letölthető az alkatrészlista és a szervizrajz is.
 
Az “Ajánlatot kérek” gombra kattintva kérhet árajánlatot. Ezt követően kollégáink felkeresik Önt a megadott elérhetőségek egyikén, hogy a konkrét vételárat egyeztessék.